05

Mar15

Mastercam X8 Update 4 ja X9

Mastercam X8

Mastercam X8 Update 4

Kõigil, kel on kehtiv hooldus on võimalik laadida endale viimane Mastercam uuendus siit. Uuendus on saadaval nii eraldiseisvale Mastercami versioonile kui ka Mastercam for Solidworks-ile. Uuendusega korrigeeritakse mitmeid probleeme. Täpsema info leiate peale uuenduse alla laadimist.

Mastercam X9 tulekul juba sel kevadel

Mastercami tulevane versioon X9 on jõudnud esimese avaliku beeta versioonini. Selle versiooni võivad endale laadida kõik kellel on kehtiv hooldusleping. Kui olete huvitatud testima, siis olge head ja andke tootjale ka tagasisidet või võtke sõna tööstusele suunatud foorumis Industrial forum. Beeta versioon on saadaval nii eraldiseisvana kui ka Solidworksi lisana. Toote saate laadida alla siit.

Lisaks paljudele uuendustele, mis kaasnevad uue versiooniga, uuenevad ka litsentsi tingimused nii, et X9 versiooni väljumisel saavad kõik eraldiseisva litsentsi omanikud õiguse kasutada ka Mastercam for Solidworks toodet ilma lisatasuta.

Tasub meeles pidada, et X9 versiooni ilmumise järel ei ole enam võimalik uuendada versiooni X4.

Mastercam X8

Pange tähele, et lisaks paljudele uuendustele on toode saadaval ka eestikeelse kasutajaliidesega!

Meenutame veel X8 versiooni riistavara nõudeid: toetatud on vaid 64-bitiseid operatsioonisüsteemid. Vt riistvara nõuded allpool.

X8_riistvara