30

Jun15

Mastercam X9

Mastercam.com  Facebook  Twitter  YouTube

Mastercam X9 on siin

Kui te juhtumisi pole veel kuulnud, siis Mastercam X9 on nüüd väljas! Võimaste programeerimistööriiste ja täiustatud kasutajaliidesega toob Mastercam X9 teile uued võimalused oma tööpinkide maksimaalseks kasutamiseks.

  • Soovite vaadata, mis X9-s on uut? Klikkige siia.
  • Olete hoolduse kasutaja ja soovite selle nüüd alla laadida? Klikkige siia.
  • Soovite võtta ühendust oma ametliku Mastercam edasimüüjaga? Klikkige siia.

Soovime eraldi tänada Mastercami globaalset kasutajaskonda, kes osalesid meie Beeta programmis. See on teie poolne sisend info, mis võimaldab meil teile pakkuda seda mida vajate just siis kui seda vajate. Suur tänu teile ja oleme ootel, et näha, mida te Mastercam X9 saavutate!

Mastercam X9 valgusvihus —Mastercam Simulator

Seekord on X9 valgusvihus vaatleme ühte kõige olulisemat elementi NC programmeerimises – programmi simuleerimine ja kontrollimine enne tööpinki saatmist.

X9 versioon Mastercam Simulator-s on mõned uued moodused kindlustavad töödeldava detaili kontrollimise enne reaalset laastu lõikamist. Uuendused, terve rakise toetusest kuni täiustatud graafika ja suurendatud väikeste detailide renderdamiseni, kindlustavad õige koodi postimise.

Klikkige siia Mastercam Simulator-i demovideo vaatamiseks.

Dünaamiliste liikumiste tehnoloogia

Dünaamiliste liikumiste tehnoloogia võib vähendada tarneaega ja opereerimise kulusid kasutades konstantse teriku koormamise koorivtöötluse tehnoloogiat, mis on loodud kasutamaks viimaseid lõiketöötluse tööriistade täiendusi arvestades.

Radiaalne laastu õhenemine tekib kui lõikeriista samm on 50% või vähem. Kui samm väheneb, siis väheneb ka tööriista lõigatava laastu suurus, tingimusel, et ettenihe jääb samaks. Kui laastu suurus (või üldiselt tuntud kui teriku koormus) väheneb allapoole tootja poolt määratud ettenihet hambale, siis võib tekkida üleliigne hõõrdumine ja kuumus, mis omakorda viib tööriista kulumise ja lühema elueani.

Radiaalse laastu õhenemise tehnoloogia suurendab ettenihet, kui ettenihe väheneb, mis tagab ühtlase teriku koormuse. Lisaks saab radiaalne laastu õhenemise tehnoloogia hallata paremini soojuse eemaldamist lõikeriistalt nii, et tööriist ei läheks ettenägematult katki ja kiirem ettenihe toob ka kiiremad materjali eemaldamise ajad.

Klikkige siia, et uurida lisa, mida dünaamiline liikumine teeb ja kuidas teil võib sellest kasu olla.

Mastercam X9 valgusvihus – uued vahendid CAD tööriistades?

Vaatleme mõningaid Mastercam-i uusi CAD töövahendeid X9 versioonis:

Solid Disassembly – Nüüd saab Mastercam-is orienteerida ja paigutada kõik solid kehad ühele tasandile, kus saate valida, millist soovite programmeerida. See töötab nii ajalooga kui ajaloota mudelitaga, nii imporditud kui Mastercamis loodud mudelitega.

Solid Position –- Vali üks solid keha külgedest ja sobita see mõne teise solid keha küljega vaid klikkides. See funktsioon võimaldab määrata teisaldatava keha baaspunkti ja seejärel määrata ka lõppunkti kehal, kuhu te solidi viite. Positsioneerimisel ajal saate solid keha liigutada või kopeerida.

Kliki siia, et näha, meie CAD töövahendit toimimas ja jälgimaks, milliseid tööriistu veel Mastercam X9 sisaldab.

Training

Posts

CAM Tools

Verification

Copyright © 2015 CNC Software, Inc. All Rights Reserved.